Vestiplus.mk
+КОРОНАВИРУСМАКЕДОНИЈА

Теренска вакцинација за петок 30.07.2021година

Теренската вакцинација за петок 30.07.2021 ќе се одвива во следните населени места:

Тетово – Челопек, Блаце, Милетино, Новиот Челопек

Гостивар – Симница, Џеновица, Сушица

Струмица – Владевци

Кочани – Прибачево

Кичево – Вранештица, Староец

Македонски Брод – Крапа, Суводол

Велес – Чолошево, Дурутовец, Башино село

Скопје – Горњани, Глуво, Блаце

Министерството за здравство секојдневно ќе информира преку соопштенија за денот и местата за теренско вакцинирање за Ковид 19. Замолуваме за поддршка на овој процес.

Можеби ќе ве интересира...

(фото) Земјиштата што телохранителот на Мицкоски ги продал за половина милион евра ги добил како подарок

В+

(Видео) Нов начин како да ги полнат резервоарите со гориво, крадат среде бел ден со помош на канта за ѓубре

В+

ЕУ испорачува брза интеграција, Македонија е дел од програми што се само за членките

Vesti +

Спасовски во интервју за ТВ ПЛУС: Горд сум што ја донесовме ЛИДЛ во Куманово, отвораме над 150 нови работни места

Vesti +

ТАГА ДО НЕБОТО ОСОБЕНО ВО СТРУМИЦА – почина македонскиот актер кој имаше само 49 години (ФОТО)

Vesti +

Тупанчевски во посета на кумановскиот затвор

В+