Vestiplus.mk
+ КОРОНАВИРУС МАКЕДОНИЈА

Теренска вакцинација за вторник 27.07.2021

Теренската вакцинација за вторник 27.07.2021 ќе се одвива во следните населени места:

Тетово – Боговиње, Ново Село, Селца, Кече

Берово – Мачево

Гостивар – Балиндол, Турчане

Свети Николе – Павлешенци, Ѓуѓанци

Струмица – Василево

Неготино – Вешје, Д.Дисан

Пробиштип – Стрмош

Кочани – Грдовци

Кичево – Другово, Србјани, Пополжани, Манистирско Доленци

Битола – Беранци, Д.Српци, Лознани, Вашарејца, Новоелани, Ивањевци, Свето Тодори, Подино, Трновци

Македонски Брод – Брезница, Близанско, Тажево

Велес – Оризари

Министерството за здравство секојдневно ќе информира преку соопштенија за денот и местата за теренско вакцинирање за Ковид 19. Замолуваме за поддршка на овој процес.

Можеби ќе ве интересира...

„Брако“ стартува со нова производствена програма, 450 тона метални конструкции годишно ќе се испорачуваат во Австрија

В+

Приведен криминалец баран со потерница

Vesti +

Костадиновска Стојчевска: На почетокот на следната недела ќе се знае составот на новата влада

В+

Грковска: Мојот кабинет детектира слабости и координира активности за нивно надминување

В+

(фотогалерија) Првата од 3-те галии во коритото на Вардар, почна да заминува во историјата !!!

В+

СДСМ денеска ќе објави скандал за незаконско работење на градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ

Vesti +