Vestiplus.mk
+ КОРОНАВИРУС МАКЕДОНИЈА

Теренска вакцинација за сабота 24.07.2021

Министерството за здравство информира дека теренската вакцинација за сабота 24.07.2021 ќе се одвива во следните населени места:

Тетово – Речица, Г.Речица,М.Речица, Калник, Чифлик

Струга – Д.Белица, Враништа

Битола – Ѓавато, Маловиште

Берово – Смојмирово

Можеби ќе ве интересира...

Дежурни министри координираат на терен, целата Влада постојано заседава и со тие кои користат одмор

В+

СДСМ: Ветивме и ги решаваме проблемите, ТЕ-ТО ќе произведува струја за АД ЕСМ до крајот на месец март, обезбедено е парно греење за Скопје

Vesti +

Филиповски на МРТ: Потербна е реорганизација на општинската администрација во Аеродорм, таа треба да стане вистински сервис на граѓаните

В+

Ковачевски: Инвестираме во обновливи извори на енергија за успешна енергетска транзиција

В+

МНР: Северна Македонија прогласи пет руски дипломати за персона нон грата

В+

Маричиќ: Без решение кое го штити македонскиот јазик и идентитет нема да има договор со Бугарија

В+