Vestiplus.mk
Home » СТАВ

категорија: СТАВ

+СТАВТОП ВЕСТИ

Македонија е повторно таргет на хибридни закани

Vesti +
Пишува: Борјан Јовановски Ќе се изненадев ако Македонија беше исклучок кога станува збор за критичните моменти на евроинтеграциските процеси. По правило речиси во цела источна...
+СТАВТОП ВЕСТИ

Концептот „дупекратија“ на црни Грујо го менуваат со концептот „меритократија“ на Мицкоски

Vesti +
Пишува: НЕНАД ЈОВАНОВИЌ Заговара ВМРО-ДПМНЕ меритократија, го прочитав овој термин пред некој ден. Новиот „концепт“ на Мицкоски, излезе објавен на курирските портали, тие клозетски клоаки...
+Во тренд...МАКЕДОНИЈАСТАВТОП ВЕСТИ

За нивна жал, приватните превозници ќе бидат жртва на сопствениот протест

Vesti +
Долг има, колкав е тој никој точно не може да каже. Барем тоа не го знае јавноста. Приватните превозници во градскиот сообраќај во Скопје велат...
+СТАВТОП ВЕСТИ

Градот е во хаос, а скопјани мува не ги лази

Vesti +
Пишува. ЉУБИША НИКОЛОВСКИ Ленин Јовановски неколку дена со своите автобуси го блокира градот, поради што скопјани не можат на време ниту на работа да појдат,...
+СТАВТОП ВЕСТИ

Тирана- Самит за нова надеж во европските интеграции

Vesti +
пишува: Борјан Јовановски за Novatv.mk Денеска во Тирана треба да светне некое мало светло во тунелот на европската интеграција за Западниот Балкан. Судејќи по симболиката;...
+Во тренд...СТАВ

Лазаревски: Стратегијата е создавање криза во Скопје

Vesti +
Пишува: Васко Лазаревски за smk.mk Очигледно е дека ВМРО има стратегија на создавање постојана состојба на стрес и криза во Скопје. Тие на градот гледаат...
+СТАВТОП ВЕСТИ

Скопје, деструктивниот гнев на „смртно“ ранетите

Vesti +
Пишува: НЕНАД ЈОВАНОВИЌ Се сеќавате како луѓето „масовно“ велеа пред локалните избори кога Шилегов беше градоначалник на Скопје (?): „па можно ли е толку да...