Маркетинг - Vestiplus.mk
Search
Close this search box.

Маркетинг

Маркетинг сектор на ХИТ МОМЕНТ ДООЕЛ за порталот Vestiplus.mk

Интернет порталот Vestiplus претставува одлично место за рекламирање на компаниите и брендовите преку рекламни банери и пр статии.

Vestiplus.mk од 2022 година, месечно е посетуван од над 300.000 читатели.

Притоа се објавуваат од 30-50 специјално креирани професионални вести.

ЦЕНОВНИК ЗА РЕКЛАМИРАЊЕ (pdf file)

ЦЕНОВНИК ЗА ПЛАТЕНО ПОЛИТИЧКО РЕКЛАМИРАЊЕ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ 2024

ЦЕНОВНИК ЗА ПЛАТЕНО ПОЛИТИЧКО РЕКЛАМИРАЊЕ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ 2024

Контакт: contact@vestiplus.mk

тел 079 235 999

 

 

Најчитано

Најнови вести