Vestiplus.mk
+ Во тренд... МАКЕДОНИЈА ТОП ВЕСТИ

Заев: Со реконструкцијата на „Римскиот пат“ од Битола кон античкиот локалитет Хераклеа Линкестис, ги приближуваме вредните историски локалитети поблиску до граѓаните и туристите

Ги чуваме нашите културни наследства за идните генерации. Со реконструкцијата на „Римскиот пат“ од Битола кон античкиот локалитет Хераклеа Линкестис, ги приближуваме вредните историски локалитети поблиску до граѓаните и туристите.

Ја зајакнуваме прекуграничната соработка во регионот, со цел да го зголемиме квалитетот на туристичката понуда почнувајќи од Битола преку Преспа до Корча.

Можеби ќе ве интересира...

Обновете го црниот дроб и исчистете го од токсините со помош на ОВОЈ ЗАЧИН!

Vesti +

Матески: Со број 12 за советничката листа на СДСМ и Коалицијата, општина Гостивар конечно ќе тргне напред, ќе го добие Најдоброто

В+

Казни за 229 возачи во Скопје, 75 за недавање предност на пешаци

В+

Без здрав црн дроб нема добро здравје: Овие намирници се идеални за детоксикација

Vesti +

Русите се на 30 километри од центарот на Киев

В+

Вицепремиерот Маричиќ: Секој граѓанин може да помогне во процесот на европеизација

В+