јавно здравје Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » јавно здравје
+МАКЕДОНИЈАТОП ВЕСТИ

СДСМ: Пецаков ги прекрши законите, го загрози јавното здравје и мора да одговара

Vesti +
Соопштение на СДСМ: Кирил Пецаков, градоначалникот на Охрид свесно ги прекрши законите со тоа што наместо во изолација да го чека резултатот од тестот за...
+Во тренд...КОРОНАВИРУСМАКЕДОНИЈАТОП ВЕСТИ

СДСМ: Вакцинирајте се, за заштита на своето и јавното здравје

Vesti +
Соопштение на СДСМ: Нашата татковина се наоѓа во деликатна фаза со мутацијата на вирусот КОВИД-19. Четвртиот бран на вирусот низ кој минуваме, но и антиваксерските...
+Во тренд...КОРОНАВИРУСМАКЕДОНИЈАТОП ВЕСТИ

Ненад Коциќ: Вакцинирајте се, за моментите на среќа, за заштита на јавното здравје

Vesti +
Прес-конференција на Ненад Коциќ, пратеник на СДСМ: Како општество се наоѓаме во деликатна фаза со мутацијата на вирусот КОВИД 19. Ваквите мутации, четвртиот бран на...
+Во тренд...МАКЕДОНИЈАТОП ВЕСТИ

Белкиса Зеќири: Наместо да повика на вакцинација, Мицкоски поттикнува кршење на мерките и го загрозува здравствениот систем

Vesti +
Прес-конференција на Белкиса Зеќири, пратеничка на СДСМ: Партијата на Христијан Мицкоски, ВМРО-ДПМНЕ, застана зад протестите кои го загрозуваат јавното здравје и се противат на масовната...