Скопските пожарникари во Кочани. Пожарот моментално е локализиран и ставен под контрола !!!, соопшти Петре Шилегов, градоначалник на Скопје.

Пожарникарите остануваат цела ноќ за да се спречи евентуално повторно ширење на пожарот, рече Шилегов.