Денеска 21.07.2021 (среда) со почеток во 20.00 часот во Пробиштип (Секундарен Плоштад Пробиштип) ќе се одржи граѓанска трибина под мотото „Најдоброто за нашата општина“.

На трибината ќе говорат:

– Јована Тренчевска, членка на ИО на СДСМ

– Драган Атастасов, градоначалник на Пробиштип

– Оливер Спасовски, потпретседател на СДСМ

– Љупчо Николовски, генерален секретар на СДСМ

Пренос во живо во висока резолуција ќе биде обезбеден на официјалниот канал на СДСМ (https://www.youtube.com/user/SDSMtube), на Фејсбук страната на СДСМ (https://www.facebook.com/SDSMakedonija/) како и на фејсбук страната на потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски (https://www.facebook.com/o.spasovski/) и фејсбук страната на генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски (https://www.facebook.com/ljupcho.nikolovski.3)