Денеска 23.07.2021 (петок) со почеток во 20.00 часот во Битола (Ракометно игралиште кај Градски парк) ќе се одржи граѓанска трибина под мотото „Најдоброто за нашата општина“.

На трибината ќе говорат:

– Мила Царовска, потпретседателка на СДСМ

– Фатмир Битиќи, потпретседател на СДСМ

– Наташа Петровска, градоначалничка на општина Битола

– Бисера Костадиновска-Стојчевска, пратеничка на СДСМ,

– Марко Михаилоски, претседател на СДММ

Пренос во живо во висока резолуција ќе биде обезбеден на официјалниот канал на СДСМ( https://www.youtube.com/user/SDSMtube), на Фејсбук страната на СДСМ (https://www.facebook.com/SDSMakedonija/) како и на фејсбук страната на потпретседателката на СДСМ, Мила Царовска (https://www.facebook.com/carovska.mila) и фејсбук страната на потпретседателот на СДСМ, Фатмир Битиќи (https://www.facebook.com/FatmirBytyqiOfficial)