За време на пандемијата, многумина изгубија навика за вежбање. Сепак, некои токму тоа го искористија за да се прослават.

Имено, Клои Тинг од Мелбурн дошла до идеја на Јутјуб да објавува снимки од вежби, кои секој може да ги правите дома.

Додека била во карантин во Лос Анџелес, Клои на својот Инстаграм профил поставувала снимки од кратки вежби, кои и помогнале своето тело да го доведе до совршенство.

За да ги мотивира жените да вежбаат со неа, таа смислила краток тренинг кој за само 14 дена доведува до вистинска трансформација на телото. Видеото е прегледано дури 370 милиони пати.