нумерологија Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » нумерологија
+ЗдравјеМозаик

ДАТУМОТ НА РАЃАЊЕ директно влијае на ЗДРАВЈЕТО – Еве и како

Vesti +
Нумерологијата го открива бројот на скриени значења во нашите лични броеви. Здравјето конечно стана најважното нешто во животот на повеќето луѓе, но доброто здравје е...
+Мозаик

Тајните на нумерологијата: Што кажува за вас датумот на вашето раѓање?

Vesti +
Нумерологијата може да ни помогне да разбереме кои се нашите „силни страни“ за да ги искористиме за полесно да ги исполниме нашите животни задачи. Може...
+Мозаик

Имате датум за венчавка? -Еве што кажува нумерологијата за тоа како би можел да биде вашиот брак

Vesti +
Сите одлуки што ги носат младите парови во врска со нивниот иден заеднички живот се исклучително важни. Одлуката за одредување на датумот на венчавката не...