Сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско, кој поради пожар кај местото Топлица беше во прекин, од 19:30 часот е нормализиран во двата правци.

Сообраќајот на патниот правец Берово – Делчево е нормализиран од 18:40 часот.