Ако некогаш сте имале состанок чие искуство би го ставиле во папката „не се повторува“, не сте единствените.

Ваква ситуација доживеа една твитерџика која на оваа мрежа ги сподели своите впечатоци и предизвика бурни коментари. Некои ја поддржуваат, други опасно ја критикуваат.

Имено, една девојка по име „Плавка“ објаснила како на првиот состанок со момче посакала никогаш повеќе да не се слушне со него. Тоа што и го кажал, но и она што го видела кај него оставило негативен впечаток.

Истакнувајќи дека дечкото со кој излегувала има 26 години, таа го напишала следново:

– Излегов синоќа со еден дечко да се запознаеме. Вака ја започнува приказната за себе, како живее со родителите затоа што мисли дека треба да биде со нив затоа што тие го воспитале; дојде со „фиат пунто“ на состанок, што е апсолутно неважно, бидејќи не сум расположен да ми биде важен – ја започнува приказната девојката.

Сепак, како што вели таа, моментот кога решила дека нема да има втор состанок бил кога неговиот телефон заѕвонил.

– Го вади од чанта, кога е Ајфон 14. Така го завршува разговорот и почнува да зборува како подигнал заем за да го купи и дека сега е поголем фан затоа што девојките паѓаат на тоа. Никогаш повеќе нема да ме види – заклучила таа.

Најлајкуваното прашање под оваа објава е:

„Што најмногу ти пречеше?

На што девојката одговорила дека проблемот е што тој подигнал кредит за iPhone 14 за да биде момче, а од друга страна живее со родителите, а има 26 години.

Додека едни ја поддржуваа, други ја осудија и истакнаа дека претерува.

– А дали ќе ви пречи ако татко му му купи стан, да не живее со нив, автомобил и iPhone 14. , „Дојде со „фиат пунто“ на состанок“ Не можам ни да замислам каков ќе беше твитот ако дојдеше со автобус, трамвај или не дај Боже со велосипед. Едно големо „црвено знаме“ за тебе како човек“, беа дел од негативните коментари.