За само 10 секунди разладете го автомобилот кој бил паркиран долго време на соцне!

Пробајте едноставен, а генијален трик со кој за само 10 секунди ќе го разладите автомобилот кој долго стоел на сонце.

Оние кои го пробале овој трик велат дека температурата во возилото се спушта за десетина степени, а во видеото погледнете што треба да направите.