Можеби мислите дека ви е жешко во кревет, но можеби не ви оди баш најдобро.

Што го прави добар љубовник? 10 карактеристики на личност која може самоуверено да каже дека е добра во кревет.

Доколку се пронајдете во овие 10 работи, немате причина за грижа, пишува Крстарица.

1. Сакате да учите нови работи

2. Разигран сте и страствен

3. Направете се за вашиот партнер да се чувствува секси

4. Самоуверени сте и не се плашите да ја покажете својата ранлива страна

5. Авантуристи сте и сакате да експериментирате

6. Разговарајте за вашите потреби, но и слушајте го партнерот

7. Одвојте време и не брзате

8. Уживате да му давате задоволство на друга личност исто толку колку што уживате да го добивате

9. Го поддржувате партнерот и не осудувате

10. Целосно сте присутни во моментот на водење љубов, контакт со очи и целосно опуштање и предавање.