1. Бик (20.04 – 20.05): Биковите поединци се познати по својата практичност и силна работна етика. Во ноември 2023 година, нивниот дисциплиниран пристап кон финансиите и посветеноста на нивните кариери може да доведе до зголемен приход или финансиски можности. Нивната конзистентна и трпелива природа може да се исплати.

2. Девица (23.08 – 22.09): Девиците се педантни и ориентирани кон деталите, што ги прави вешти во управувањето со финансиите. Веројатно ќе донесат добри финансиски одлуки и ќе се фокусираат на стратегии за заштеда на пари. Во ноември, тие може да видат подобрувања во нивната финансиска состојба преку нивното внимателно планирање и внимание на деталите.

3. Јарец (22 декември – 19 јануари): Јарците често се поврзуваат со амбиција и долгорочно финансиско планирање. Во ноември 2023 година, нивната решителност и размислување насочено кон целта може да доведат до финансиски успех. Тие можат да преземат чекори за да ја унапредат својата кариера или инвестиции, на крајот зголемувајќи ги нивните приходи.

4. Шкорпија (23.10 – 21.11): Скорпиите се познати по својот интензитет и одлучност. Во ноември, нивниот страствен и фокусиран пристап може да доведе до финансиски придобивки. Можеби ќе ги искористат можностите и ќе работат посветено на подобрување на нивната финансиска состојба.