јавни површини Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » јавни површини
+МАКЕДОНИЈА

За една недела подигнати 223 непрописно паркирани возила од јавните површини

Vesti +
Во текот на изминатата недела (15.07 – 22.07.2021 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 223 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно...