Vestiplus.mk
Home » брзо возење
+МАКЕДОНИЈА

111 санкции за брзо возење

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (26.09.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе сообраќајна контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се...
+МАКЕДОНИЈА

206 санкционирани возачи во Скопје, 31 за брзо возење

Vesti +
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (16.09.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
+МАКЕДОНИЈА

269 санкции за брзо возење

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (15.09.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
+МАКЕДОНИЈА

155 санкционирани возачи во Скопје, 27 за брзо возење

Vesti +
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (15.09.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
+МАКЕДОНИЈА

149 санкционирани возачи во Скопје, 31 за брзо возење

Vesti +
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (13.09.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
+МАКЕДОНИЈА

251 санкционирани возачи во Скопје, 136 за брзо возење

Vesti +
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (11.09.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
+МАКЕДОНИЈА

898 санкции за брзо возење

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (08.09.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
+МАКЕДОНИЈА

64 санкции за брзо возење на територија на СВР Битола

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (08.09.2022) на територијата на СВР Битола спроведена e засилена акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваaт возило со брзина...
+МАКЕДОНИЈА

116 санкционирани возачи во Скопје, 26 за брзо возење

Vesti +
Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (08.09.2022) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот. На територија на град Скопје изречени...
+МАКЕДОНИЈА

34 санкции за брзо возење на територија на СВР Битола

Vesti +
Денеска (08.09.2022) во периодот од 05:00-09:00 часот на територијата на СВР Битола спроведена e засилена акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваaт возило со...