Вчера во 13.20 часот во Полициската станица Карпош, од Јавна установа за згрижување на деца било пријавено дека од установата се оддалечил нивниот штитеник Р.Џ.М.(16), кој и претходно се оддалечувал и бил враќан назад.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.