Ескорт дамите анонимно проговорија на Reddit за секс со постари спонзори и нивните момчиња.

Овие дами се занимаваат со класична проституција, кои бараат нешто за возврат за нивните услуги, најчесто паричен надомест.

Многумина не криеја дека понекогаш има груб, непријатен секс, во кој не уживаат, особено ако клиентот е под дејство на опијати.

Ова се нивните искуства:

„Можеби звучи чудно, но јас повеќе уживам во сексот со мојот постар спонзор отколку со моето момче. Тој има повеќе искуство во сексот и повеќе трпение од мажите на моја возраст“.

„Многу постари луѓе сакаат нечие друштво затоа што се чувствуваат осамено.

„Тие не ги бараат нашите услуги само за да го задоволат својот сексуален нагон, туку сакаат да ја исполнат нивната потреба за интимност и љубов.

„Кога имам секс со мојот спонзор, мојата цел е да се чувствува како да сум заљубен во него.

„Со некои е многу нежно, има многу бакнување и јас сум стопроцентно ориентирана на нивните желби – често доживувам оргазам со такви клиенти“.

„Речиси секој од нив сака да биде доминантен во спалната соба.

„Спиев со маж 24 години постар од мене три години – тоа беше најдобриот секс што сум го имал.

„Сексот е сосема поинаков кога нема никакви емоции.