Овен (21 март – 19 април):
Февруари носи мешавина од финансиски можности и предизвици за Овенот. Иако може да има неочекувани трошоци, постојат и шанси за финансиски придобивки, особено преку иновативни идеи или потфати. Внимавајте на новите можности за инвестирање, но бидете внимателни и со трошењето.

Близнаци (21 мај – 20 јуни):
Близнаци, февруари може да ви донесе некои неочекувани финансиски изненадувања. Останете отворени за нови можности, бидејќи може да се појават неочекувани неочекувани добивки или бонуси. Сепак, внимавајте на импулсивните тенденции на трошење. Буџетирајте мудро и фокусирајте се на долгорочните финансиски цели.

Девица (23 август – 22 септември):
Февруари е месец за практично финансиско планирање за Девица. Најдете време да го прегледате вашиот буџет, заштеди и инвестиции. Размислете за начини како да го зголемите вашиот приход или да заштедите поефикасно. Со внимателно внимание на деталите, можете да поставите цврста основа за идната финансиска сигурност.

Јарец (22 декември – 19 јануари):
Јарец, февруари претставува можности за финансиски раст и стабилност. Вашата напорна работа и посветеност може да доведат до признание и награди во вашата кариера или деловни потфати. Останете фокусирани на вашите долгорочни финансиски цели и бидете отворени за истражување на нови патишта за акумулација на богатство.