Бик (20 април – 20 мај):
Бик, вашата практична и вредна природа најверојатно ќе ве одведе кон финансиски можности оваа недела. Вашата напорна работа и решителност ќе се исплатат, што ќе ви донесе стабилност и можеби дури и неочекувани неочекувани добивки. Чувајте ги очите отворени за шансите да ги зголемите приходите и довербата во вашата способност да донесувате мудри финансиски одлуки.

Девица (23 август – 22 септември):
Девица, вашето внимание на деталите и аналитичките вештини може да ве водат кон профитабилни можности оваа недела. Вашиот дисциплиниран пристап кон управувањето со пари може да резултира со зголемени финансиски добивки или дури и неочекувани бонуси. Останете фокусирани на вашите цели и верувајте во вашата способност максимално да ги искористите сите финансиски можности што ќе ви се појават.

Јарец (22 декември – 19 јануари):
Јарецу, вашата амбициозна и вредна природа најверојатно ќе се исплати во однос на финансиските награди оваа недела. Вашата посветеност на кариерата или деловните потфати може да доведе до значителен раст на приходот или признание за вашите напори. Верувајте во своите способности и продолжете да ги следите вашите цели со одлучност и упорност.

Риби (19 февруари – 20 март):
Риби, вашата интуитивна и имагинативна природа може да ве доведе до неочекувани финансиски можности оваа недела. Верувајте во вашите инстинкти и не плашете се да истражувате креативни патишта за зголемување на приходите. Вашата способност да се прилагодите на променливите околности може да резултира со финансиски добивки или поволни зделки до крајот на неделата.