Бик (20 април – 20 мај):
Бик, вашата практична и втемелена природа добро се усогласува со финансиската стабилност. Февруари може да ви донесе неочекувани можности за финансиски раст, затоа внимавајте на ветувачките потфати.

Лав (23 јули – 22 август):
Харизматичниот и самоуверен Лав може да открие дека нивните природни лидерски вештини привлекуваат профитабилни можности во февруари. Верувајте им на вашите инстинкти и искористете го моментот.

Шкорпија (23 октомври – 21 ноември):
Скорпиите се познати по својата снаодливост и решителност. Овој месец, вашето стратешко размислување може да доведе до финансиски придобивки. Размислете за преземање пресметани ризици за потенцијални награди.

Јарец (22 декември – 19 јануари):
Јарци, вашиот дисциплиниран пристап кон финансиите може да се исплати во февруари. Останете фокусирани на вашите цели и може да забележите зголемување на вашата финансиска стабилност.