За нас Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » За нас

категорија: За нас

+За насМАКЕДОНИЈАТОП ВЕСТИ

Ненад Коциќ: ВМРО-ДПМНЕ сметот во Велес го собираше со трактори, ние за прв пат поставивме контејнери

В+
Говорејќи за своите приоритетите како градаоначалник на Велес, Ненад Коциќ рече дека тоа е тој да биде град без отпад. Тоа е една од моите...