34 годишна битолчанка починала, а вчера била пронајдена задушена од плин во бањата на нејзиниот стан.

Тимот на итната помош не успеал да ја реанимира, а потоа реанимација без успех била направена и во битолската болница.

Од полицијата информираат дека телото на битолчанката било пренесено во болницата без видливи траги на насилство.

Повеќе информации се очекуваат за утре.