Бројни полициски патроли вечерва има во Ѓорче Петров, објави Центар.мк

Според информациите сообраќајната полиција контролира голем број на возила и на големо се казнуваат сообраќајни прекршоци.

Ваквите акции на полицијата ги видовме минатите денови во повеќе градови низ земјава, но и во Скопје.