Неофицијални информации на Vestiplus.mk велат дека бројот на заразени од ковид 19 во изминатото деноноќие е над 440 лица, од околу 2000 теста.

Сепак ова се неофицијални информации, кои се’ уште не се потврдени од страна на Министерството за здравство.