Подгответе се за еден убав период.

Венера влегува во знак Лав 27 јуни и тука ќе се задржи до 21 јули 2021 година. Овој астро период донесува убави промени во нашите животи, а особено поволен ќе биде за 3 знаци.

ОВЕН: Ќе сакате да бидете во центарот на вниманието, ќе бидете неодоливи за спротивниот пол. Целата ваша енергија ќе биде насочена на флерт и забава. На работен план може да дојде до типична женска љубомора. Ако шеф ви е жена, можни се судири. Но не поради работата, туку поради вашата заводлива енергија.

ЛАВ: Со овој транзит вие сте свој на своето. Сега се околу вас е ваша јавна сцена. Вие во таа енергија совршено се снаоѓате бидејќи таа е во вашиот ДНК код. Како и кај Овенот сега сте неодоливи. Работата ви оди од рака, бидејќи комуникацијата од ваша страна е заводлива.

СТРЕЛЕЦ: Енергијата на Венера прави од вас заводник/заводничка. Ова е време за љубов кон себе и подигање на самодовербата.