„ЕВН Македонија“ информира дека утре без електрична енергија ќе останат:

– од 9 до 16 часот без електрична енергија ќе останат корисниците на дел од улицата Тодор Чангов, од раскрсницата кон железарницата „Љубе“ (општина Аеродром).