WhatsApp Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » WhatsApp
+Во тренд...МозаикТехнологија

WhatsApp воведува нова промена, на оние кои препраќаат пораки нема да им се допадне

Vesti +
Популарната апликација за пораки, WhatsApp, во новото ажурирање ќе постави ограничувања за тоа колку пати корисникот може да препраќа порака. Промената беше забележана од порталот...