Uncategorized Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » Uncategorized
+UncategorizedВо тренд...

Дали ВМРО-ДПМНЕ се откажа од Скопје?

В+
Скопје е со векови мултикултурен град во кој се испреплетуваат различни култури, обичаи и јазици. Со агитирањето против мултикултурноста, мултиетничноста, мултирелигиозноста и мултијазичноста на Скопје,...