Vestiplus.mk
Home » ти
+ МАКЕДОНИЈА ТОП ВЕСТИ

СДСМ: Извештајот на ТИ го потврдува напредокот на државата во борбата против криминалот и корупцијата

Vesti +
Соопштение на СДСМ: Владата предводена од СДСМ и надлежните институции, остварија сериозен напредок во борбата против криминалот и корупцијата. Потврда за тоа е и Индексот...