Vestiplus.mk
Home » санкции
+МАКЕДОНИЈА

111 санкции за брзо возење

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (26.09.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе сообраќајна контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои се...
+МАКЕДОНИЈА

269 санкции за брзо возење

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (15.09.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
+МАКЕДОНИЈА

189 санкции за пребрзо возење

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (13.09.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
+МАКЕДОНИЈА

220 санкции за пребрзо возење

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (12.09.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
+МАКЕДОНИЈА

938 санкции за пребрзо возење

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (11.09.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
+МАКЕДОНИЈА

898 санкции за брзо возење

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (08.09.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...
+МАКЕДОНИЈА

64 санкции за брзо возење на територија на СВР Битола

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (08.09.2022) на територијата на СВР Битола спроведена e засилена акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваaт возило со брзина...
+МАКЕДОНИЈА

34 санкции за брзо возење на територија на СВР Битола

Vesti +
Денеска (08.09.2022) во периодот од 05:00-09:00 часот на територијата на СВР Битола спроведена e засилена акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваaт возило со...
+МАКЕДОНИЈА

24 санкции за непрописно престигнување на територијата на СВР Битола

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (07.09.2022) во периодот од 15.00 до 20.00 часот спроведена е засилена акциска контрола за санкционирање на возила кои непрописно престигнуваат...
+МАКЕДОНИЈА

252 санкции за брзо возење

Vesti +
Во текот на вчерашниот ден (06.09.2022) Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...