Vestiplus.mk
Home » комеморација
+ МАКЕДОНИЈА

Комеморативно одбележување на 27 Јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на холокаустот

Vesti +
– „Во тешки времиња како што се овие: идеалите, соништата и негуваните надежи се издигнуваат во нас само за да бидат уништени од мрачната реалност....