јубилеј Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » јубилеј
+МАКЕДОНИЈА

Северна Македонија го честита 75-годишниот јубилеј на УНЕСКО

Vesti +
Република Северна Македонија со честитка се вклучи во одбележувањето на 75-годишнината од основањето на УНЕСКО. Пораките што секоја земја ги испраќа во светот, а кои...