јегуновце Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » јегуновце
+МАКЕДОНИЈА

Царовска и Заев ја посетија новата спортска сала во Јегуновце, инфраструктурните инвестиции во образованието годинава се двојно зголемени

Vesti +
Добрата образовна инфраструктура го зголемува задоволството кај учениците од посетата и престојот во училиштето и го стимулира совладувањето на знаењата, а воедно значи и унапредени...