јавност Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » јавност
+МАКЕДОНИЈА

Порака до јавноста преку графит: Интегритетот на институциите важен во борбата против корупцијата и судирот на интереси

Vesti +
Интегритетот на институциите е прв чекор за спречување на корупцијата и судирот на интересите, а за негово зајакнување е значајно зголемувањето на транспарентноста на институциите...
Showbiz

ЖАЛНО Е ЛЕГЕНДАТА ДА СИ ОДИ ВАКА: Џек Николсон не е виден во јавноста веќе една година, а пријател открива што се случува

Vesti +
Холивудскиот актер Џек Николсон не е виден јавноста повеќе од една година, а неговите блиски пријатели стравуваат дека актерската легенда страда од деменција. Трикратниот оскаровец...