јавен повик Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » јавен повик
+МАКЕДОНИЈА

Николовски: Објавен нов јавен повик од ИПАРД II, 5 милиони евра инвестициски фонд ставаме на располагање за проекти преку мерката 3

Vesti +
Почетокот на преговорите на Северна Македонија со Европската Унија носи убави вести за нашиот агро сектор. Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски заедно...
+МАКЕДОНИЈА

Општина Центар распиша јавен повик за ангажирање на невработени лица од општината во рамки на проектот „Образование за сите“

Vesti +
Во тек е јавниот повик на Општина Центар за ангажирање на невработени лица во проектот „Образование за сите“. Проектот има за цел да ангажира невработени...