јавен карактер Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » јавен карактер
+МАКЕДОНИЈА

Проактивна транспарентност на институциите за поефикасно користење на информации од јавен карактер

Vesti +
Во земјава има недостиг од 536 пожарникари, а имаме 200 пожарникарски возила од кои повеќето се постари од 18 години. Имаме вкупно 183 возила за...