јанчева Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » јанчева
+МАКЕДОНИЈА

Љубица Јанчева: Со враќањето на ВМРО-ДПМНЕ во Општина Аеродром, се вратија и режимските методи, но нема никого да уплашат

Vesti +
Изјава за медиуми, Љубица Јанчева, претседателка на Советот на Град Скопје и претседателка на ОО СДСМ Аеродром: Со враќањето на ВМРО-ДПМНЕ во општина Аеродром, се...