2021 Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » 2021
+БИЗНИСМАКЕДОНИЈА

Ангеловска-Бежоска: 2021 е година на постепено закрепнување, догодина очекуваме економијата да се врати на преткризниот раст

Vesti +
Годинава којашто изминува е година на постепено закрепнување по првиот удар од пандемијата. За разлика од претходната глобална криза, којашто предизвика долга и тапа болка,...
+LIFE

Следната година ќе пливаат во пари и ќе уживаат во радоста: 2020-та им беше катастрофа, но во 2021-та животот ќе им заблеска како никогаш досега

В+
Вага 2020 – година не беше добра за Вагите и тие треба да избегнуваат какви било ризици затоа што многу веројатно резултатот ќе биде неповолен...