100-годишнина Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » 100-годишнина
МАКЕДОНИЈА

Одбележана 100-годишнината од убиството на Ѓорче Петров

Vesti +
Денеска се навршуваат 100 години од убиството на револуционерот Ѓорче Петров. По тој повод, делегација на локалната самоуправа на општина Прилеп, предводена од градоначалникот Илија...