100 дена Archives - Vestiplus.mk
Vestiplus.mk
Home » 100 дена
+МАКЕДОНИЈАТОП ВЕСТИ

СДСМ: 100 дена мандат, 100 дена неспособна локална власт на ВМРО-ДПМНЕ

Vesti +
Соопштение на СДСМ: 100 дена ВМРО-ДПМНЕ е локална власт во најголем број општини. 100 дена во кои ВМРО-ДПМНЕ не сработи ништо за граѓаните ниту за...