Оливер Спасовски во Куманово се сретна со граѓаните и младите за поддршка на нашиот претседател Стево Пендаровски. Притоа, тој истакна дека граѓаните на Куманово сакаат да живеат во европска држава.

„Граѓаните на Куманово сакаат да живеат во европска Македонија!

Кумановци најдобро знаат како е кога СДСМ ја водат државата и општините, а како е кога лажни патриоти ги водат кон повторна изолација!

Поучени од тоа, моите кумановци даваат масовна поддршка за нашиот претседател Стево.

Затоа што, единствен кој го застапува европскиот концепт е нашиот претседател Стево!

Кумановци на 24ти се за број 1, за европска иднина!”, рече Спасовски.