Филипинската царина со багер уништила 21 конфискуван автомобил.

Уништени биле луксузни автомобили како Мекларен, Бентли, Порше, Мерцедес…

Според информациите, се работи за увезени возила конфискувани од 2018 до 2020 година.

Уништени се во склад со претседателската директива според која шверцуваните возила мора да се уништат.

Фото: Bureau of Customs PH