Годишниот собир на суперспортски автомобили „Supercar Show“, кој се одржа оваа недела во Филаделфија, и пред својот почеток имал најмалку три жртви.

Иако полицијата настојувала да им обезбеди сигурен пат на десетици скапоцени автомобили, еден возач на Ферари одлучил малку да си поигра.

Се залетал и удрил во друго Ферари, а потоа дошло до судир со уште едно црно Ферари.

Според информациите, сите три автомобили Ферари тешко настрадале и најверојатно ќе завршат во отпад.