Некои улици во главниот град на БиХ се под вода, пишуваат медиумите.

Големо невреме го погоди Сараево денес во попладневните часови.

Имено, околу 19 часот следеше силен дожд, проследен со грмежи и град.

Покрај тоа, некои улици во главниот град на БиХ се поплавени, што им го отежнува движењето на возилата и пешаците.