На 20.09.2022 во 17.00 часот на улица „Никола Тесла“ во Тетово, полициски службеници од СВР Тетово, со судска наредба, го привеле 46-годишниот тетовец Р.М. за издржување затворска казна.

Лицето било спроведено во Казнено-поправната установа Затвор Тетово за издржување на казната.