Вечерашното убиство, кое се случи вечерва во 21 часот во трговскиот центар во Тузла, го извршил полициски инспектор, кој убил жена, дознава порталот „Аваз“.
Засега се утврдува каков однос имал со убиената која ја убил со пиштол. Набргу по убиството, сторителот е уапсен.

На местото на настанот има дежурен обвинител и бројни полициски сили.

Телото се уште е на подот во трговскиот центар, со локва крв околу него.